si cantek dan si kacak

heartbeat

15.6.10

tag lagi ^.^


oke.tag yang kedua.masih oleh orang yang sama.merci beaucoup ma ami.*mengasah semula bahasa.nanti sem 3 nak ambil.da asyik kena bebel sama madam.oh my.terbelit baliklah lidah comel ini.ya ya ya.si penulis memuji diri sendiri.sebab tiada yang nak puji.kena la masuk bakul duduk angkat sendiri.


kembali kita pada niat sebenar ye.oke,dapat tag dari mrs naqiu.cik syafi.kali ni dia nak main selongkar-selongkar beg pulak.haha.memang WTFun lah.tapi sebab tak nak hancurkan harapan peminat kawan saya seorang ni,meh saya tunjuk la barang-barang yang biasa ada dalam beg saya.


oke.kira banyak la stuff yang ada dalam beg saya.xsangka.last hangout hari khamis lepas.wit darl.ofkosla.sape lagi yang boleh saya harap.mak pon tahu.so,its not da big problem.lgpon,dia boleh tolong bawak barang saya.kan darl kan?awak mane sanggup tengok saya bawak barang banyak2 kan?tu yang buad saya sayang suka awak 2.^.^.baiklah baiklah,da melancong si penulis ni.

actually barang xsebayak tu mase muda2 dulu.aish,dek kerana seseorang,saya bawakk la all diz stuff kehulur ke hilir.haha.oke,syafi..sile tengok puas2.macam xpernah nampak je isi beg haku.haha.

da faham kenapa barang2 saya banyak?see see.my beg. sangat besar bukan?.sangat2 berjasa taw.sejak masok matrix sampai sekarang.haha~for those yang kenal saya,saya bukan la kaki shoppin.n akan guna sesuatu tu sampai dia da raban.ni la beg pergi kuliah,pergi keluar.hoho ^.^.

saya tak tahu nak tag sape.kira bole diskaun x?hehehe.


notakakisayayangcomel : sila jangan fokus pada purse saya.so old,tapi lau fokus jugak.bole tolong belanja yang baru?peliss.^.^


2 comments:

syafi said...

muahaha. dulu lain skrg lain. keh3

kheeyu tohid said...

haha.see see.lain bukan?beg nye tu yg same.igt nak tuka.tp si darl ckp membazer.ak xkire.nk tuka jgk.hahaha