si cantek dan si kacak

heartbeat

26.9.10

jadi gian

bila takde kelas, buka laptop.
agaknye kalau laptop tu boleh berkata-kata, mesti dia cakap , " aish,takde muka lain ka?"

tapi ape saya pedulik, saya yang beli dia.cess,jangan kau nak lawan tokey.
seperti merujuk perkara di atas,chewah kelas gitu. haa kau jangan nak merepek buat kerepek kat sini q,
sorry sorry.saya jadi gian sebentar petang tadi.gian dengan permainan dalam laptop.

pernah main cooking academy?ha,yang ni version no 2 punya,yang no 1, da habis main sem lepas.
yang second ni dia compile masakan banyak negara,macam cina, india.tapi sayang...Malaysia tak dak.ish ish.


*ni da sampai kat negara Thai.muka kerek nak mati.haha


*tengok,kerek-kerek instructor dia, dapat full mark tahu? 5 star lagi


*contoh step-step masak.penat jari tekan mouse.sebab ada masa.



*sebelum masak, dia bagi arahan. tak payah baca pon takpe.haha.

disebabkan game ni, saya duk depan laptop 5 jam lebih untuk habiskan 4 buah negara punya masakan.siap ada exam dia lagi.purfect lah.esok nak sambung lagi.sebab dah gian. langsung tak sedar diri selasa malam ada  real exam. kalau nak kata saya budak-budak, silakan. memang saya akui.

notakakisayayangcomel : tutor d.e dah panggil nama.aish..malas sungguh



2 comments:

E.d.Y said...

kalau masak betul reti tak??hehe

kheeyu tohid said...

hehe.masak betol ekh?err..bole je..tapi tgk buku resepi.aci x?hehe