si cantek dan si kacak

heartbeat

25.12.10

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!


dah lama tak merewang-rewang kan diri kat alam maya ni dan bila berjalan-jalan, jumpa satu contest ni. serius tertarik dengan hadiah contest ni sebab? renung-renungkan lah.

soalan dia : kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda?

tak perlu ditanya, tak perlu disoal.kalau tengok blog ni pon dah tahu. sebab tak punya masa yang banyak nak memanjakan diri dengan blog ni dan jugak tak punya otak yang cerdik untuk mencantikkan nya. serius.....ade photoshop pon tapi tak kreatif susah jugak..jadi saya nak jugak menang.boleh kan?heee

cara-cara nak masuk pertandingan ni.

1. Buat satu entry bertajuk CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!
dan dalam entry tu elaborate kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda? senang kan? tiada limit perkataan, nak express kesedihan pasal rupa blog sekarang pun no hal. nak upload gambar korang banyak2 pun boleh. apa-apa je yang korang suka asal korang bahagia haha.. janji ada sebab kenapa korang nak makeover layout blog, yang selebihnya tu nak mereka-reka cerita pun takpe.. [ DONE! ]
2. Sertakan banner contest dalam entry anda dan link ke cicakdanlelabah. [ DONE! ]


3. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan banner contest dekat sidebar juga.. [DONE!]


4. Anda mesti tag 2 orang minimum. harus inform kawan anda yang mereka telah ditag ye..[DONE!]


Dan lepastu, tinggalkan link entry anda dekat comment blog si penganjur contest. [DONE!]

TU JE! senang kan? Nak blog menjadi cantik hot hot hot kedebabomm?!! jadi apa lagi? 
:D 

notakakisayayangcomel : doa-doa menang..pihak penganjur..bagi lah saya menang eaaa

2 comments:

atOn said...

hohoho...nama saya lah!! (^^_)
hehe..thanx tag..
tgk la yunk..insya-Allah klw rajen org join ye..heheh~ :D

sri said...

thnaks for joining kheeyu tohid! hehe good luck k dear :D and keep in touch! ^^,