si cantek dan si kacak

heartbeat

10.3.11

ehem ehem

i wanna tell, if u didn't wanna read, just click the X.
this is story about me and my love. and if u say yucks,WTH is diz girl writing about,i dont care.

diz will be the last i'll write about him, and about ours. let it burst out.
im tired of waiting, and im tired to be like diz
i dunno is he reading diz, but if he does. let him be. i wanna let he know bout my feeling.

101009.
dats the day we are being together.
101010
dats the first anniversary.
080211
dats the day u r gone.
100311
i still waiting for u to tell about the destiny of our relation.dem, it is realy hard for u to tell?
just say yes if u still love n no if u wanna throw me away.

just stop writing in english cz i look like a poyo n bajet person.aha

dia, dia tahu  tak dia orang pertama yang orang cerita kat mak,
dia orang pertama yang orang cerita segala-galanya,
dia orang pertama yang tengok perangai gila orang,
dia,
dia tahu tak orang sayang dia?
dia tahu tak orang rindu dia?
dia tahu tak orang perlukan dia?
dia tahu tak, susah nak lupa kan dia.
dia tahu tak, orang terluka...
dia tahu tak, ego dia sangat tinggi..mengalahkan gunung dan KLCC

dia, orang tahu dia bahagia sekarang, gembira.
cukuplah orang tahu dia oke sahaja.
cukuplah orang tahu dia sihat, sebab dia kan selalu sakit?

dia, ingat lagi tak time dia kena ambil orang kalau orang dapat tiket balik KL?
orang cakap tak payah ambil tapi dia degil jugak, sebab dia takut jadi pape kat orang
orang rasa bersalah, sebab dia kena bangun pukul 5 pagi, dia kena ponteng kelas just sebab nak ambil orang
orang minta maaf.
bila orang nak keluar bandar mesti dia insist nak teman jugak, even sekejap.
sebab dia tak nak orang keluar sensorang.
thousand time orang cakap im a big girl n i can do everything alone,
dia akan cakap, even a big girl can get problem.
orang rasa sangat sedih bila dia sakit pon dia nak jugak teman orang,
bila orang suruh rehat, and orang pergi beli sorang-sorang mesti tiba-tiba dia muncul.
dia buat orang menangis. sebab dia hargai orang.
dia tahu tak, orang tak pernah tanggal kan cincin tu, sebab dia kata, even cincin tu da buruk, jangan buang
even cincin tu tak harga ribu-ribu, tapi cincin tuh cincin pertama orang dan dia.
orang nak tahu, dia pakai lagi tak cincin tu?
orang nangis bila tengok cincin tuh.
dia ingat lagi tak bila kita buka puasa first time?
orang siap mintak izin mak nak balik lambat.sebab orang kan kena balik rumah sebelum malam.
bila dalam bas, dia tiba-tiba kata dah petang, dan dia menangis kan?
pertama kali dia menangis sebab orang. orang terharu.
orang tetap ingat hari tuh.
malam tuh dia balik, dia nangis lagi kan?
sekarang, orang yang nangis tiap malam rindu dia.

dia, ada satu hari tu, tiba-tiba dia nak sangat-sangat suh orang baca suratkaba.
ingat pasal bola, yela, dia kan gila mencester.
tapi sayang, kat rumah takde orang beli suratkaba.=.='
last-last dia bagitau jugak. " cara-cara mengurat dalam Islam "
mula-mula tergelak dengar. yela, ingat apa lah sangat.
tapi dia ada cakap, 'orang takut nak buat solat istikharah,sebab orang takut bukan dia'.

dia, ada satu hari kita gaduh,
maafkan orang, takde niat nak buat dia marah.
dan orang paling ingat ayat dia cakap ' orang tak kesah dia nak pergi kat lelaki mana-mana, tapi kalau lelaki tu buat dia sedih, balik dekat orang sebab orang tak nak dia terluka.'
dia,
selama kita bersama,
maafkan orang jika tersalah bahasa,
maafkan orang jika tersilap kata,
maafkan orang buat dia terluka,
maafkan orang bersikap mengada,
maafkan orang tak buat dia bahagia.



cukup lah gambar ini jadi kenangan. 
~HACKS~

dia,terima kasih atas segala-galanya
terima kasih sebab sudi sayang orang

notakakisayayangcomel : cukuplah dia yang terakhir. nothing that can change the fact that i still love him.

3 comments:

MiSs F.A said...

bravo..bravooo..hehe

Aisya J said...

sangat sweet and sedih :'(

kheeyu tohid said...

miss f.a : ape yg bravo?

aisya : ^.^...