si cantek dan si kacak

heartbeat

17.3.11

siapa dia di hati qiyu?

masih berada di mood headache. badan semakin lama semakin hilang antibodi bilamana sebelum ini kalau bermandi kan hujan lebat petir-petir pon masih boleh bertahan tapi semalam hujan terus bengkok kena selubung dalam toto sampai pagi tadi. dr gobi macam ada sense student dia tak larat pergi kelas terus batalkan kelas pagi tadi. terima kasih dr. lebiu ah. huhu.



 abaikan gambar kontroversi di atas.

siapa dia? kenapa dia mesti ada dengan qiyu? kekasih baru? tunang? tehee. ^.^ melampau tahu tunang. dia seorang kawan. yeke kawan ni. huhu. ramai yang tanya. and qiyu dah banyak kali jawab. kadang-kadang iya kan saja kalau ada orang tanya dia tu boyfie qiyu ke tak. cuma yang kenal sapa kami berdua je tahu relation kami yang sebenarnye



nama : ahmad arif bin abu bakar ( betul ke tak aku eja nama ko?)
tarikh lahir : 13 mei 1990 
asal :  jengka, pahang.

ekceli, dia la jejaka cun dalam hati qiyu. kan ainee, su n k.ayie?. aritu pegi JOMHEBOH jumpe is pon dia ingat boyfie qiyu. walaweh, cun ke? huhu. dah kawan dengan dia dari form 1 lagi. ha, tipulah, rapat dengan dia dari f4. satu sekolah dari f1. pastu terpisah. tup tup jumpa balik dia kat sini masa puasa tahun lepas. akaka, jadi junior qiyu. teheee~


  

dia lah kawan baik qiyu. betul-betul kamceng punya. sebab dia tak anggap qiyu perempuan dan qiyu tak anggap dia lelaki. dengan cara tuh takde la perasaan nak bercintan-cintun antara kami dua. so, banyak benda kitorang open, kalau cakap pon memang kasor la. ramai jugak tanya, qiyu takde ati ke dengan dia? senang-senang ko couple lah dengan dia. dua-dua single. dua-dua pernah rasa putus cinta. haha. qiyu pon tak tahu. tipu la kalau kata tak sayang. tapi, sayang tuh just sebagai member. tak pernah lebih pon dari itu. qiyu sayang semua member-member qiyu tak kira laki or puan. sayang tuh universal kan?



notakakisayayangcomel : so, sapa kata lelaki dan perempuan tak boleh jd BFF? cuma pandai control perasaan la.

6 comments:

imz@cik yan said...

i know him..ehem2..??
org pgil die ayip kew ape ntah kan..??..tak ngat

kheeyu tohid said...

hehe,,,a'ah..kenal?huhu..dye mmg la..

Nobita Sensei said...

mula-mula bff, pastu....hehe.

kheeyu tohid said...

tehee~tak de la..kami kawan je..

Woofer Storm said...

jgn berani bermain perasan,kelak tersungkur jatuh membawa padah...sekdar pndpt dari achie yg biasa2 sja..ermm

qiyu,anda cool dan hebat..cayalah..

kheeyu tohid said...

insyaAllah achie, takde yg mustahil jika kita pandai mengawal perasaan. qiyu buat yang termampu.

oh jgn katakan qiyu seorang yang cool dan hebat dengan hanya melihat blog..itu tak cukup.kadang-kadang kata bole mengelirukan dan menipu ^.^