si cantek dan si kacak

heartbeat

2.6.11

kenyang makan homemade pizza, macam ni jadi

merujuk pada tajuk, wa buat kerja baik punya : home made pizza wif beloved nephew and niece, dapat la 9 bijik pizza tuh. wa melantak 3 bijik, wa kenyang, tiba mak wa ingat kan wa kat result wa, wa nanges wa carik lagu sedih, sekali wa jumpa lagu tajuk : LAGU SEDIH .haha. sesuai utk wa. cam pftttttt. wa pon layan jek.

nak tengok sapa nyanyi? pegi SINI

VIP VIP babeh
Selalunya haruku tak sebegitu biru
Selangkah pun tak lah terasa begitu jauh
Ku di sini tapi fikiran entah ke mana
Jiwa yang terganggu buat aku tersedar

Semua kerna kau dah hilang dari pangkuanku

[KORUS]
DJ putarkanlah lagu cinta
Dedikasi kepadanya
Kerana kan aku merindu dia yang menjauh
Putarkanlah lagu cinta untuk ku melayan jiwa
Andai dia tidak kembali
Minta tujukanku lagu sedih
Tujukanku... lagu sedih


Apa mungkin dia sedang mendengar di sana
Dibelenggu kesepian atau sudah lupa
Walau aku cuba berganjak meneruskan hari
Tapi hati masih berpaut semalam lagi

Semua kerna kau dh hilang dari pangkuanku

[KORUS]

Ku bukakan sterio, internet dan radio
Tapi lagu yang ke udara hanya menyucuk-nyucuk jiwa
Keranaku kehilanganmu
Ulang
Kehilanganmu
Jadi jikalau kau sedang mendengar
Rasakan gelombang terpancar

wa pon tak tahu motif pe wa melalut sini. tapi yang penting, wa kena pergi library SHAH ALAM ujung minggu ni.=.='

2 comments:

azim_3110 said...

ape kes???
mne gambarnye??xsnap pun??hahaha...
sy da pencen wat pizza..dlu buat jugak jual.. ;p

kheeyu tohid said...

aip.haha.gambar?heeeeeeee........ni noob yang buat pizza..tak lawa pon