si cantek dan si kacak

heartbeat

27.7.11

Day 23rd : 15 facts about you.

assalam dan selamat petang,
update sebelum pergi membeli barang di jusco bukit tinggi.

mood : cinta ini milik kita, dakmie.


nak pergi kastam esok, so nak bawak buah tangan.*tu pun nak bagitau, okbai

cabaran yang amat susah bagi aku. sebab aku pon tak kenal diri aku. ade sape yang kenal aku dan boleh bagi 15 fakta? nah amek kiss dari aku banyak banyak.okmerepek.


baiklah, here the 15 fact about me yang aku tahu lah. kalau salah tak payah marah.

  1. seorang perempuan. 
  2. seorang pelajar
  3. er, baru masuk umur puluhan
  4. seorang yang rendah dan 'comel'.*sila percaya
  5. errrrr, SINGLE.*tercapslock.haha
  6. pure jawa, ada sikit je banjar. tapi maaf, lidah dah orang melayu.tekak international.
  7. seorang yang simple, maybe ada la sikit pemalu,oktipu. first time jumpa memang suka kunci mulut.second time jumpa. malang lah dengar aku bercakap. tak berhenti.haha
  8. unpredictable. maaf kalau sekejap aku sweet sekejap aku jadi setan pahit.haha
  9. sensitif. nak kena elaborate jugak ke.
  10. indie haha. berdikari.
  11. tak suka kalau tak puas hati nak cakap belakang. lau berani face to face lah
  12. tak amal konsep, apa kau buat kat aku, aku balas balik. kejam tuh. aku amal konsep, kau buat aku, aku balas 5 kali ganda.haha
  13. sengal sengal ubi je aku ni.
  14. seorang yang friendly
  15.  can be good listener

amek. da cukup kan 15? tu pun ada yang tak betul sangat tuh.haha. lupa nak cakap, jangan percaya cakap aku seratus peratus. aku memang pandai buat muka konfiden.haha.

aku memang suka buat muka sakit gigi ni.annoying bukan?
till then, assalam....


3 comments:

aimie amalina said...

hehhe
bess!
boleh jadik geng
sengal2 keledek!
>__<

syazrinakuya said...

bole2...hahaha

Da LovaC said...

aku memang pandai buat muka konfiden.<< hahahhahahahhahahhaha..