si cantek dan si kacak

heartbeat

6.7.11

nak sangattt


semalam, pergi carik kerja dengan cik tina. pukul 10.30 da terpacak depan kedai perabot jati yang tak ada pelanggan tuh tunggu beliau. destinasi : hospital.haha. sebab nak transit naik bas pulak pergi klang. tak sampai setangah jam. BLAH dari klang.gila kalau duk lama-lama.. lagipon xde keje menarik.yes.kuya demand. pikir sal waktu dan transport. dahla bandar tu da penuh ngan foreigner.
pergi tesco, jumpa cik ila pulak. okaay, dah aim, kalau tak dapat kerja kuya ngan tina nak serbu je tempat kerja dia.haha, pe ku pedulik. so, berjalan pergi jusco. destinasi utama. sambil mengajak kawan lama : cik ijat hezri. sanggup datang tuh. kalau awek dia ada lagi best. nak tengok gak minah yang tengking-tengking gua dalam fon. wat the fun betol. okayy, banyak tempat nak pekerja, tapi mostly nak chinese..lagila..hangin.last-last jalan jalan carik kerja dah jadi segmen jalan jalan cuci mata. okayy, masuk jap AL-IKHSAN.

currently nafsu bershopping membuak-buak. adakah petanda kuya da menjadi wanita? hakktuih.geli cakap camtu. tapi seriously benda ni kuya da aim dari awal tahun. tapi apakan daya, itu kehendak. bukan keperluan. so, tunggu duit titik peluh sendiri baru boleh beli  ^..^

okayy, kita tengok kategori beg. ha amek, siap ade kategori.
  1. Puma Handbag
  2. Puma E Bag Dazzle Smll
  3. Nike Handbag [ carik kat google ]
  4. Puma Dazzle Small
  5. Puma Bagpack Foundation
  6. Adidas Bag DFB-German Shoebag [ coolio.harus ada ]
sekarang, kita gerak pegi kategori kasut.haha.


  1. Adidas Shoe Powerboost
  2. Nike Shoe Air Max Hyped
  3. Adidas Comfort [ yang ni pon carik google ]
  4. Adidas Vulc Summer Sail
  5. Nike Post Harbour Canvas
  6. Nike Gladiator. [ carik google ] 
okayy, sekian sahaja wishlist for my shoes and bag. haha. semua gambar kuya pinjam dekat Al-Ikhsan punya website. serius coolio gila barang kat situ. kalau dapat kerja situ.memang heaven. at least nak beg no 3 ngan 6 then kasut either 1 or 2, ngan no 4 and 6...so, nak simpan duet banyak banyak nak beli barang tersebut.termasuk beberapa wishlist lain. ^.^. tapi kalau ada yang nak bagi hadiah okayy je...i terima..

notakakisayayangcomel :  sape ade keje kosong.nak nak...







2 comments:

Cik Miera said...

awek izat tengking ko? bila? waahh jeles kt ko kot.. hihi

syazrinakuya said...

haha.ade skali tuh.aku kol ijat.sesaje la kan.sekali awek dye angkat.aku mlas ah nak gado..letak jela..pastu dy kol aku tak angkat.malas nak layan pempuan camtu