si cantek dan si kacak

heartbeat

30.12.11

mak aku kata

salam.
maghrib maghrib ni buat aku rindu mak aku.  yela selalu dekat rumah time-time cenggini aku bermanja dengan mak aku. T_T. *oh cepatlah habis exam.

mak aku banyak sangat kata especially pasal fizikal aku. yela, aku sejak 2 3 tahun kebelakangan ni makin memboolaat dan meng tanned kan diri.

kata mak aku 1 
aku : mak, orang pinjam duit beli safi rania.
dua bulan lepas tuh,
mak : taknampak pon muka kau jadi putih dan tegang macam rozita che' wan tuh. rasa kulit muka mak lagi tegang.
aku(dalam hati) : mentang mentang minum collagen =.='

kata mak aku 2
mak : dah-dah lahtu guna safi, tak putih pon
aku : dah tukar dah, ni ha, guna garnier.*sambil tunjuk garnier kat mak aku
mak : kita tengok jelah kau putih tak macam lisa surihani makwe yusri tu
aku : =.=' tak supporting betul mak ni.

kata mak aku 3
aku : mak, jap nak amek teh hijau ni, orang kata boleh buat kurus. nak try lah
mak : dulu kau minum gak teh jamu mustika tu. tak jadi apa pon. tengok kau makin gemok adelah.
aku : =.='''

kata mak aku 4
aku : mak, agak-agak kalau orang beli losyen herba tuh jadi tak?*sambil muncung mulut kat tv
mak : harap lahhh.*sambil senyum
aku : kbai mak, majuk.

ada jugak sekali mak aku puji sebab dulu masa sekolah menengah muka aku penuh jerawat macam kertas pasir yang jenis kasar tuh. achik aku lah offer pakai mustika ratu yang puteri tuh, memang hilang habis lah jerawat aku. ^.^. tapi sayang. sekarang susah wooo nak carik

motip? entah. jangan terpedaya dengan iklan maybee.

kbai




2 comments:

Aesya Zealous said...

kuya..meh la balik jalan kebun..hahahah

aimie amalina said...

hehehee
sume x sapot ye
tapi bile dok jauh,
mende tu yg paling buat kite ingat kat mak kan
rinduuu dgn mak
kol mak pepagi
kejut die
hehehe :)