si cantek dan si kacak

heartbeat

4.1.11

new hope


see.semalam baru curik dekat library.wajib curik awal-awal kalau tak meraung sebab buku's ni sangat laku macam pisang goreng. haaa,amek kau,ingat novel je laku?tak percaya?tengok sendiri lah kt lib umt.

semester baru bermakna azam baru which is nak jadi pelajar nerd yang kena pakai spek besar and tebal-tebal serta baju harus berkanji serta berseterika dan berkata baku.oh oh.

saya wajib amek subjek yang berikut untuk semester ini : 

academic writing skills ( kena refresh balik skill susun ayat ni )
real analysis (  nama pun analisis, kena mantapkan mata ni )
numerical analysis ( ni kena mengadap laptop selalu, aigoo )
operational research ( tidakkkkkkkkkkkk, kenangan bersama linear programming menjelma )
mathematics method ( Dr please, nak result sama macam modern algebra boleh? )
complex variables calculus ( bermain dengan imaginasi.oho )

pensyarah sangat baik hati dengan berkata subjek berikut sangatlah 'senang'.


 credit picture : pakcik google

saya rasa saya bakal jadi macam ini lepas habis final exam nanti.


notakakisayayangcomel : harap-harap dapat dekan.ececece



2 comments:

E.d.Y said...

boleh tu dapat dekan..huhu

kheeyu tohid said...

hehe.insyaAllah....harap jugak..