si cantek dan si kacak

heartbeat

14.1.11

suke ati aku lah

ramai orang tanya, apsal kau buat blog? konon semua orang ade blog, kau nak ada blog jugak lah. kau ingat blog kau tu boleh popular macam cik Hanis Zalikha punya blog or sape-sape lagi lah? ellow, kau ingat aku gile glam macam kau ke?.

saya pon tak tahu lah kan kenapa saya buat blog ni dulu. tapi saya rasa blog ni sebagai tempat saya meluah perasaan. saya bukan orang yang pandai cerita rasa hati kat orang lain. saya jenis pendam. jadi, satu cara, saya cerita pada blog, sebab blog tak boleh respon balik, takde nye tiba-tiba dok syok tulis, blog cakap padan muka kau.haa.confirm pengsan kat situ jugak.

so, secara logik nya, saya tak pernah kesah lah blog saya ni populer ke idok. oke?

notakakisayayangcomel : maaf, entry tak bersebab.

2 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dear, let people talk, because they cant stop talking..

u just do on what u love. bagus apa ada blog kn? boleh share something dgn people, n ofcourse boleh tulis apa2 je yg kita nk dlm ruangan kita sndiri:)

keep it blogging ya~ take care

kheeyu tohid said...

thanx dear~tulah,tapi kdg2 terasa jgk lah..

btw, thanx lawat blog yg tak seberape ni