si cantek dan si kacak

heartbeat

19.2.11

terengganu menggemukkan?

sori sape yang duduk terengganu. ni fact untuk diri qiyu. qiyu da duduk ganu ni almost two years. tapi still, tak tahu nak cakap ganu, tak pandai nak makan manis-manis dan tak manis. haha.
tapi hakikatnya, yang qiyu tahu, duk sini menambahkan kegelapan kulit qiyu sebab hostel betul-betul sebelah pantai.jalan skek nampak pantai dah. qiyu plak duk tingkat 5, so bangun pagi bersidai tepi tingkap tengok keindahan ciptaan Allah. tenang hati. tapi kalau dah petang tu..fuhh, pergi kelas naik motor dengan skandel kesayangan, su pon tgn plus kaki boleh itam.nampak kesan burn kalau pakai selipar jek. lagi-lagi kalau berjalan je pergi kelas french tu.fulamak..memang cantek lah kaki dengan muka. bak kate org sini "huduh sepang" betul ke x? .pakai garnier pon tak jalan.rase nak pakai clorox je.

jap, qiyu rasa da salah topik ni. nak cerita pasal gemok tapi cerita pasal hitam lak.sudah, kantoi kat situ i ni da itam legam.haha. btw, nak dipendek kan cerita, makanan sini sedap-sedap belaka. sampai qiyu da naik berat badan gila-gila. serious u..i naik berkilo-kilo. fuh..da tak de da Benz or Jade nak kat i..nak-nak bile dah berenti sport ni..sangat rugi berenti.la ni bila da gemok baru lah nak stat balik.memang susahla kan?


ni pix baru-baru ni. masa CNY. gemok bukan?


ni pix masa kat matrix.time ni baru pas berenti sport.

tengokla perbezaan dia..waaaaaa..i nak blik badan i yg dulu. * gile gediks makcik ni..

notakakisayayangcomel : sabor la badan.akan ku usaha untuk menguruskan kembali dikau.

7 comments:

Nadhirah-chan said...

comel la awak hehehe . btw , awak follower ke 300 saya . boleh bagi address fb tak ? nak kasi hadiah ni . respon kat shoutbox saya ek ? tq banyak2 :)

pika ruslan said...

hahahaa!!xley blah kot!!!tp mmg bbeza lah yot
ak ari tuu dok tganu smmgu pon da ckup mggemukkan
mk ayh agkt ak asek bg mkn jepp..x tahan tol..haha
nway,lawa bju tym kt mtrik tuu..hoho~:P

kheeyu tohid said...

pika : kan kan? lau duk sini aku gemok gile.btw, aku kan semangat kebatchan.rindu woo..sampai sekarang pon aku pakai lagi.^.^

nadhirah : da bg..tehee.thanx ^.^

azizan4444 said...

mak aih.jauh beno beza.haha..ke sbb yg tu pakai baju kurung tak nampak sngt?hehe

duk ng rumate org ganu..pandai ckp ganu terus..hehe

kheeyu tohid said...

azizan : tak tak..memang betul.lain kan?nak turun pun da susah

pika ruslan said...

haha..ak pon pkai lg nju tuu weyhh...cm x sgke ahh bejaye mntain ley pkai bju tuu pas da bpe taon pon..huuu
rndu ko gakk!!~;)

kheeyu tohid said...

hehehe.gemok2 aku pon aku stil muat lg baju tu..cume aku da tggi skek je..so, baju tu cam pendek skek.,..