si cantek dan si kacak

heartbeat

13.3.11

bila daus jadi usop bako...

kenal tak sape dia? konpom ah korang kenal. qiyu tak kenal.jujor ohh. sebab qiyu tak tengok AF. mana ada astro oh kat rumah.sedih woo.kenal pon sebab dia datang uni qiyu buat performance. and i totally like him.^.^ sebab?

daus pakai spek
daus pakai spek
dauspakai spek
daus comel
daus kelakar.

see, qiyu mention pakai spek tiga kali sebab, qiyu suka sangat tengok guys pakai spek.totally smart and cute.teheeeeeee~so in love with daus malam semalam. sebab dia sangat kelakar.
daus ni rasenye dia suka tengok hantu kak limah sebab semalam dia sebuk je nak  transform jadi usop. dengan tangan nye tuh. tapi seriously dia sangat sweet malam semalam. tapi kan nape la pulak daus ni rajin sangat turun uni qiyu yang tak cantek comel je ni eh?.

sebab semalam uni ada buat malam kebudayaan borneo. betul tak eh? tapi itulah lebih kurang lah nama program tuh. qiyu pergi ngan su and ainee. datang lambat dan tak dapat tengok coursemate perform =.='. maafkan hamba. biasalah kalau dah tengok cerita korea. mata tak mau lepas. tapi pergi jugak redah hujan. sebab da beli iket harga 5 ringgit tuh yang bole beli makan macam-macam bila kau jadi student uni ni.
secara general statement nya, performance dia so-so lah, sebab banyak tarian. tapi paling tak boleh belah nye, bila turn band. fuhh, memula memang excited lah kan, ada band, walaweh amek kau umt ade band.gempak seyh. skali dengar,,huuuuuuuuuuuu....qiyu karok sendiri lagu tu jela...muzik dia lari. pitching pon lari. bukan nak kata qiyu hebat. qiyu pon suara katak je oh oh. tapi ni memember pon cakap. nasib baik daus comel jadi penghibur suasana. tetibe je nama daus ubah jadi comel. tapi sayang, gambar dan video daus jadi usop bako takde. ada di HP kak ayie. almaklum lah. kami penonton atas...

ainee dan kak ayie first line up. okelah kan..kira setara je

oke. abaikan muka yang kiri. kanan su. yang ni da macam tangga. oh, qiyu pendek rupanya =.='

abaikan muka tengah yang macam nak mintak tamparan wanita. bosan dengan performance =.='


oke.  kami berasal dari  borneo.yeha


banyak gambar lagi di sini

notakakisayayangcomel :  tapi rasanya lagi comel yang jadi driver daus af8 malam semalam.siapakah?haha.



3 comments:

Diary oF Mine said...

wah... lama xnmpk daus (kat tv) TT^TT

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

oh... naseb tak pergi.. mst bosan
hahhaa... tauhu tu nant2 la..
keh keh

kheeyu tohid said...

hehe...ni nmpk daus live ^.^

FH : aku mnanti ........