si cantek dan si kacak

heartbeat

11.4.11

khas : blogger di zaman sekolah ! oleh ADEK mr.V



segmen : blogger di zaman sekolah!


syarat2 nak join :


1-amik banner di atas dan link kan ke entry ni. -bereh-


2-ada belog. siapa takde belog, sah2 kapak korang tak boleh join. :P - ni belog orang lain, saje je hack HAHA -


3-pernah bersekolah di sekolah menengah @ sekolah rendah @ tabika. siapa yang tak pernah pergi sekolah, tak payah nak join. :P -terus masuk uni. aci tak?-


4-semua blogger boleh join, takde had limit umur. asalkan korang penuhi syarat nombor 3.- baik -


5-sila jawab soalan2 cepu emas berikut. hehehe.


:: nama kelas anda. yang dah habis sekolah, nama kelas masa form 5. yang masih sekolah, bagi tahu nama kelas korang.


:: mase form 5 je? mana aci, meh nak list outkan dari sekolah rendah * amek kau,HAHA, gila glemer :P
SEKOLAH RENDAH : 1 cerdas, 2/3/4/5/6 usaha. HAHA. takde clz lain dah. *nampak tak yang qiyu ni pandai. HAHA.okayy, da riak. astaghfirullah.
SEKOLAH MENENGAH : 1 al-farazdaq, 2/3/4 ibn-haitham, 5 al-battani.



::kenangan manis semasa di sekolah.

alot. kalau nak cerita, 500 entry pon tak selesai. tu dia, punya lah banyak. paling best eh : panjat tangki air yang besor tuh. padahal gayat sampai atas terus biru bibir. =.='. yang biasa-biasa : ponteng claz, tapi, papepon, everything yang qiyu buat, yang hepi ofcoz bila dengan memember ^^


::kenangan pahit semasa di sekolah.

 errrrrrrrrrr, kalau dah jadi budak 'BAIK' mestilah banyak kenangan pahit, tapi bila kengkawan yang kena pindah, either terpaksa, dipaksa atau rela. memang pahit lah. sedih, menangis berbaldi-baldi*oknitipu. tapi memang nangis ah. setakat fon kena rampas, tu memang PAHIT lah.


::cikgu yang paling korang tak suka! (tak payah mention nama. kang tak pasal2 cikgu korang baca belog korang, tak ke haru! haha) kenapa tak suka cikgu tu!

errrrr.. konpom lah yang berkaitan dengan disiplin. because im da BLACKLIST student. oh ya, sebagai exco biro disiplin rumah, qiyu bertanggungjawab mengerasekan nama-nama ahli rumah yang blacklist. sebab, qiyu salah sorang dari mereka. mana boleh.HARUS lah remove. apa guna jadi exco kan?HAHA.


::pernah crush dekat someone masa kat sekolah? macam mana boleh tangkap lentok dengan orang tersebut? sebab dia hansem ke, sebab budi bahasa dia ke. kalau boleh, letak sekali nama orang tu! bwahaha.

crush? gila lah. soalan cepumas. erm, banyak je. sebab suka tengok lelaki chicky tapi berspek. dan juga nerdy. HAHA.*dasar perempuan mata jaring betol.HAHA. tak la, qiyu ada crush kat sorang senior. sampai sekarang ohh i crush kat u..dari i form 1 and u form 3.lama kan?


:: gambar kenangan semasa di sekolah. :) boleh letak 3-5 gambar.


jangan tanya qiyu sekolah mana. just look at the picture and zip ur mouth, sebab taknak orang anggap yang lain. jangan anggap sekolah qiyu tak bagus okayy?? cuma qiyu je tak ikut sangat apa yang diamalkan oleh sekolah qiyu dulu. =.='

 diz one : masa f5, menjayakan hari guru sekolah. tema : kesultanan melayu melaka. jawatan : ajk publisiti ^^
( 4 dari kanan ) HAHA. kurus lagi

  my batch : love them ketat-ketat

 masa hari nak berpisah dengan ckgu est n bi kitorang : pn norhana. she's demm superb ah.
 ni masa beliau nak sambung belajar.

 kerja gila taim orang lain kelas tapi kitorang dok dalam toilet. HAMPEH.HAHA. masa f5. yaya, i tau i kurus taim ni =.='

  kejohanan bola keranjang SBP zon selatan : kat SBPI selandar taim ni ^.^

masa SPM : orang takde, ape lagi.HEAVEN dowh. HAHA. yes, dats my school : SMAPLABU, negeri sembilan. ^.^


6- serahkan link entry korang kat bahagian komen untuk dibaca oleh Mr vampire :D - done!-


7- tarikh tutup? takde tarikh tutup kot. haha.




notakakisayayangcomel :  yes, saya bekas pelajar SEKOLAH AGAMA. but don't ever judge my school based on me. judge based on my other frenz. okayyyyyy? ayat emo.HUHU

2 comments:

The Lady & Mr Vampire said...

wkakakaka..coolio! heh..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/04/aku-di-zaman-sekolah-d.html

anda dipaksa baca.. haha..

syaza nazura. said...

SMAP LABU ehh? :DD Depan rumah my friend, xDD Salam perkenalan dari blog encik vampire, ex-sspian :))