si cantek dan si kacak

heartbeat

3.4.11

munira sajuti, amal espraza, inchik w dan kekasih lama.

selamat pagi MALAYSIA.
tak tidor lagi qiyu pagi-pagi ni. gara-gara tunggu jejaka manis =.='.takpe, sayang punya pasal i sanggup jew.*eyuuuuuuww.ayat nak mintak penampar

pagi-pagi ni tengah syok tengok budak-budak SB, dan dan. ada satu manusia buat hal. darn. nak tengok dia buat hal apa?

tengok kotak merah. beliau saja ja nak pisahkan qiyu dengan baby qiyu, munirahsajuti. sedih hati ini terasa bagai ditusuk sembilu tahu tak bila baca ayat-ayat tersebut.grrrrrrrr TT_TT



pastu lak., my baby pulak buat hal.haish. malam ni bikin wa panas lak.ce tengok kotak merah tuh lagi. ish. sanggup dia madukan qiyu. baby, sapa inchik w tuh, sapaa????? grrrrrrrrrrr.putus lah cani.

tapi, ada pulak orang buat qiyu happy.weeeeeeeet weeeeeeet. takpa, baby, i ada orang lain jugak


 haaaa. budak ni, kekasih qiyu masa sekolah rendah.HAHA. gila la kau  ada balak time sekolah rendah. mak tahu konpom kena sebat. dah dah, i dah ade pengganti u lah baby,okbai

last last, rupanya, hanya sandiwara amal espraza semata-mata. erk macam mana ni? ada dua skarang ni. baby dengan kekasih gelap.? haduyai. pastu jejaka manis nak letak mana.pening. suda =.='. HELP ME.

baiklah, tu sahaja drama pagi ini di SAHABAT BLOGGER. thanx too munira sajuti, amal espraza dan semua pelakon yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakan drama ini.pergh da macam ayat kat sijil sekolah yang wajib kau kumpul banyak-banyakk so kau boleh dapat letak dalam resume macam qiyu buat =.='

notakakisayayangcomel : jangan marah ^^V

4 comments:

the garang said...

like kan bila ayat aku dah takleh hidup lama kat dunia ni ka. takpe la. sok aku mati aku tak bgtau kau pun

azlanmatt said...

hahaha...sy pun ade jugak...watak pmbantu ler

muniraksasa (; said...

bwahahaha. comel la baby. comel. tapi ade satu tak comel. tak perlu kotakkan merah tang W tu, i rase -,-

kheeyu tohid said...

HAHA.ade typo terlebih k pulak.nge

baby : HAHA.comel kan?wee.eh, jgn mrh sal inchik W.

azlanmatt : wee. takpe pasni bole up jd pelakon utama^^V

amal : jgn mrh deyh..aku like tang ko mntak mmaf la..mne de suke kau punya ayat sedih tu.waa=.='