si cantek dan si kacak

heartbeat

24.7.11

alhamdulillah, ustaz kita menang.

semalam, rumah jadi macam mapley bising dengan suara abang, abah, akak dan mak tengok bola. haha, kalah dan terus senyap je rumah.

dan semua orang kat mukabuku post kat wall pasal bola, kat entry suma lah. tup tup, ada la satu post kat group skul dulu, pasal ustaz kat sekolah menang tilawah Al-Quran peringkat antarabangsa. alhamdulillah. sangat teruja tahu. sebab orang yang kita kenal, yang menabur bakti di sekolah dulu menang. * tak ajar kita pon sebab kita dah senior year.hukhuk.


beliau dulu pernah menang no dua tak silap akademi Al-Quran musim pertama. lepas tuh beliau posting kat sekolah kita.

masa beliau datang,semua suka tahu.lala.

tapi, memang padan beliau menang, sebab memang merdu sangat suara beliau. syahdu bila dengar beliau alunkan ayat ayat suci Al-Quran. rindu nak dengar. 


ni ustaz kita, ustaz Amirahman bin Abas, qari Malaysia, dan Hajah Suraya Abu Hassan , qariah Malaysia, yang jadi johan pertandingan tilawah Al-Quran peringkat antarabangsa ke 53. tahniah!

sumber penuh : beritaharianonline , gambar : google.

till then, assalam.

notakakisayayangcomel : walaupun dah jadi bekas sekolah, tapi tetap berbangga melihat pencapaian semua. love u sekolah. <3


3 comments:

aimie amalina said...

suke ini!hehehe =)

syazrinakuya said...

hehe, thanx aimie

kim heeruul said...

tahniah kdp mereka yg menang..^^