si cantek dan si kacak

heartbeat

8.7.11

blogger.com bertukar, chat FB pon same.

terkojut den tengok screen den bilo den masuk blogger.com. den ingat blogger.com kono hack ke tiba tuka wane oren putih. ghupenye bertukar.

 ni bila log in.

maleh den nak cerito. memang sayu je tgk. atleast yang lama warna warni jugak lah. ini? haila...papepon, den tongah godek-godek lagi benda alah ni. alhamdulillah den ni jenis pick up kalau bab bab gadjet technology bagai ni. 


tempat nak taip entry a.k.a new post

den tak tahu nak cakap ape. tapi den 50 50 la pasal muka baru blogger.com ni. okayy jep, tapi yang dulu lagi den suko kot.*berterabur den cakap nogoie.FAILED.



ha, ni satu lagi, chat FB, sape yang online sekarang taulah apa jadi kat FBchat. nampak tak yang kuya buat arrow tu, ha, tu la chat baru. konon senang. dia just show user yang biasa kita chat. yeke? rasanya lah. nyusahkan. kira lau nak tengok member lain, kena taip nama dia. haila. fortunately , ada alternatif lain. http://www.facebook.com/presence/popout.php . tekan link tuh. then ada pop out keluar. so boleh chat cam biasa. info dapat dari DDCzone by inchik Rahim. kalau nak tahu lagi lanjut.sila ke blog beliau. ^..^

notakakisayayangcomel : baru terasa susah jaga buah hati sambil online

3 comments:

Nadya O'Conner said...

kalau tak suka interface blog baru tu kan??ngadu dengan blogger.com...karang lah ayat..tak suka interface blog baru..bla bla..hehe..mcm nad buat..last2 dorang tukar menjadi biru balek..:)

syazrinakuya said...

okayy je nadya..but takes time..^.^..kalau rasa tak bole jugak bru nk ngadu domba

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih