si cantek dan si kacak

heartbeat

26.7.11

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger

assalam. nampak segmen ni kat blog alya, tak sangka dia ni sebaya.haha.k merepek.


nak tahu lebih lanjut, sila klik gambar.

nak jugak tahu blogger mana jadi kembar gua. gua dah jumpa sorang,tapi kat mukabuku dia lain tarikh.haha.sape makan cili, pedas pegi minum air.

gua lahir 28 november 1990. kat hospital besar tengku ampuan rahimah, klang. pukul 2 pagi kalau tak silap.

detail tak gua bagi? haha.

pelagi, add la gua kat muka buku, ruang saya, frenster, twitter dan sebagainya. ha, follow gua sekali kat blog.*melampau.

till then, assalam


14 comments:

haikalblank said...

Wah...ada jumpa gak ye yang sama tarikh lahir... GOOD~

HAHAHAHAHA :P

syazrinakuya said...

a'ah, tapi dia tak mengaku.sobsssssss

cik najihah said...

tq for joining :)

noraizuraMasoud said...

bulan jek sme...hukhuk....i folo u...mai singgah blog sy...

zareliqa afiqa said...

Alor..tak sama lagi,huhu
Btw,salam kenal :)

umiliza989 said...

xjumpa kembar lagi nie...

Shaherah said...

Chak chak.. Hye.. Sehat ke?
Shera lupe nk join segmen ni lar..
Tapi tak ape lar.. Shera singgah2 gak blog2 yg join.. Hehehe..
Shera lahir bulan 4..
Meh lar singgah..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

ary anwari said...

kembar bulan je..huhu

mate saya bulat said...

sama bulan dan tahun jek :D

syazrinakuya said...

hehehe, thanx dtg tgk...

hira said...

singgah sini dari segmen cik najihah. kunjungan dari bulan oktober. salam perkenalan. hehe :D

nurulanatimahirah said...

alamakkkkkk , sy lahir 8 ari lebih awal la , hehehe . salam kenal :)

izatty fatihah said...

xsame laa , hehe :)

Nur Eyda said...

hye dear! kita kembar la...tp kamu lg muda la dari sye...hehehe...salam kenal...