si cantek dan si kacak

heartbeat

6.9.11

selamat datang adik adik.

7/9/2011 bersamaan hari rabu, syawal yang ke sembilan.
esok lah tuh.
budak budak baru akan register untuk degree.
makin bertambahlah bilangan manusia kat kampus dan kolej kediaman .
makin ramai lah manusia akan membeli belah kat makcik nasi air.
kat pantai apetah lagi, tak tahu lah apa yang best nya pergi pantai tiap tiap hari *kes jemu.
kat library, confirm awal dengan akhir semester je penuh. tak pon masa hari panas *library tuh sejuk petala lapan.

aku pulak, 
dah jadi super senior.
dah masuk final year.
dah tak boleh main main*azam sama setiap semester tapi minggu first jek.kahkah.
dah ada status baru*perlu ke mention.
dah kena behave jadi orang dewasa *yuckss.



so kepada adik adik yang bakal mendaftar sebagai pelajar ijazah sarjana muda atau bahasa pasarnya degree di semua universiti di Malaysia,*sebab kat oversea aku tak tahu bila daftar. selamat datang dan selamat jadi mahasiswa/siswi. belajar elok elok naa...yang diploma dah bulan enam aritu daftar. dah selamat dah belajar separuh semester kott. dah tak jakun sangat lah dengan environment kat universiti.


espesiali kat bebudak yang bakal masuk UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU dalam semua course, welcome bebeh!.walaupun uni kita tuh kecik jee, tetap tak bosan. macam macam adaaa..
espesiali yang bakal daftar sebagai pelajar sarjana muda sains ( matematik komputasi ), dis akak wanna say heyy dan selamat belajar. tak susah mana pon, tak minat takpe, nanti lama lama minat lah tuh. ada apa apa masalah jangan tanya akak, tanya budak budak DL. kehkeh.


SELAMAT BELAJAR DAN SELAMAT JADI MAHASISWA/SISWI BERJAYA



p/s : sila lah hormat akak akak dan abang abang even sama umur sekalipun. sila lah pilih kawan yang sebetulnya dan jangan lah jadi culture shock. okay?





2 comments:

haikalblank said...

macam mana jadi abang dan akak kalau sama umur? HAHAHA

syazrinakuya said...

errrr errrrrrr, bole je.kahkah