si cantek dan si kacak

heartbeat

30.1.12

kau dan kau dan kau

salam.

nothing much yang aku nak crap hari ini. semakin waktu menginjak ke pagi, semakin sentimental aku jadi. *ayat takde kena mengena* so, sebab aku takde idea [walhal malas menaip] just enjoice the picture. kan one picture can tells thousand stories. =p  


eventhough i have those feeling rite now..

still you are the one.

p/s : kenapa kau tak paham.


2 comments:

Nurul Ainee said...

bak sini nak kasi sket.
p/s :: ntok pic ke 2 ngeh3

haikal blank said...

lama aku tak terbukak sini. lama juga tak borak ngn kau.

haha

:D lu ni dah lama sangat mood menjiwang ni. bila nak belanja aku mcd?