si cantek dan si kacak

heartbeat

31.3.12

Fan Page Celebration Giveaway! by abang eqbal zack

salam,

sejak blog ini menjadi suram, dan kerana lama nya diri ini tak mengjoin mana mana pertandingan or giveaway. nak nak GA yang guna random.org sebab kita tak rapat dengan random.org ni =.=''. tapi hari ini nak jejoins GA yang abang eq buat.

senang je cara cara dia
first, kena like FB Fanpage abg eq  : sini sini
then, buat entry tentang GA ni and link kan ke entry ini : SINI

and lastly haruslah comment dekat entry abg eq cakap kita dah join!. senang kan?

hadiah-hadiahnya sungguh wangi, tak percaya??

 untuk si jejaka


untuk si gadis


apa lagi, jomlah join!!


p/s : random.org, please be nice to me. oh ya, tarikh tutup 7hb april ni ya~~~


till then



4 comments:

hafiz hafizol said...

gudluck :) abg eq like ah entri dia.. haha ;p

Woofer Storm said...

gud luck girl...

Miss Butterfly said...

amacam ? ak trlambat nak wish gudluck ke ape nih ? heheh

Woofer Storm said...

update cepat~