si cantek dan si kacak

heartbeat

9.4.12

addicted

a directioner. YEAH *pedo* selingan sahaja

salam.

ehem, sejak duduk rumah dengan bahagianya walaupun cuma untuk seminggu. aku macam lupa aku ada blog. ngehh *bukan lupa. memang taknak jenguk*.

semalam, pergi berjumpa dengan budak korea sorang ni. gigih sungguh beliau datang ke klang semata mata nak amek cerita yang tak sampai beratus Gb besarnya. tapi nak jumpa budak ni, macam macam rintangan harus ku lalui.. gaya macam nak jumpa PM layaknya.

aku kena tunggu bas dengan para pati  foreigner *lebih sopan bahasanya* hampir dua jam lamanya. dengan 10 buah bas yang berlalu pergi laksana air yang deras mengalir., FED UP. tapi dah janji dengan beliau. maka gagah kan diri jugak.

terlupa, selain beliau ada lagi insan insan lain yang aku jumpa. kesian beliau kena tunggu aku sampai berejam lamanya. sampai tertidur *katanya*. sampai-sampai bandar klang, which is gua boleh assume as little jakarta, gua terus carik insan ini bersama member beliau. dah tu, terpaksa lagi menapak nak pergi carik makan. *those people yang pernah pergi bandar klang tu mesti tahu keadaan bandar tu* aku mampu bagi kepsi je kat dorang dua tuh. 

balik saja jumpa dari si mierul and insan2 berdua tuh, *kena rahsia, kang kena cincang doplohempat* terus pergi hospital, lawat uncle. bergurau senda.

tingkat 8 HBTAR. *gayat* 

tapi, tak sangka. malam tadi, aku dapat berita beliau dah tiada. menitis airmata aku. aku teringat siang tadi aku gurau-gurau, dia senyum..ya Allah, sesungguhnya tiada yang mampu melawan takdirMu ya Allah. Al-Fatihah

eh jap, aku nak cerita pasal benda gua addicted kan?? 

ni haa

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

smarties dengan paket baru =p

ohsem. aku cari seluruh ceruk rantau kuala terengganu *oktipu, cari kat mydin jer* tapi tak jumpa. semalam balik hospital, pergi 99 terus jumpa. rembat dua terus. abah belanja kannn. tapi sayang, satu kotak dah habis sementara tunggu tosai sampai. *gelojoh* nanti nak balik umt, harus beli beberapa kotak =p


p/s : jumpa si mirul and su dan insan2 tu, tak ada gambar. tak sempat. harap je insan2 tu ada kamera mahal-mahal. tak snap pon gambar kite. mencikk!!

p/s/s : terimakasih insan seorang tu belanja kita melantak kepsi. tapi maaf, tak habis makan *malu*



till then .

semakin tak ada idea.


3 comments:

Woofer Storm said...

untunglah..nak juga makn kepsi^^

#best tu dpt shoot.lain kali nak join juga^^

Teenager Housemaid said...

bandar klang dah jadi little jakarta..wahaha.. banyak sgt foreigner la..-_-'

alfatihah..:)


tetiba teringin nak makan smarties tu..:D

Woofer Storm said...

update la Q~