si cantek dan si kacak

heartbeat

28.6.10

aton dearie


alhamdulillah.dapat tag lagi.kali ni aton sayang saya bagi.hehe.mekasih aton.love u so much lah. ^.^.



No. 1: Do you think you are hot right now?
memang panas.sebab hari nak hujan.kat luar pon da mendung.hehe *pura-pura xtahu apa maksud hot itu

No. 2: Upload wallpaper that you are using rite now

sweet kan? macam tuan punya laptop.hehe.acah saja

No. 3: Last time eating pizza?
erm.lebih kurang dalam bulan ni jugak *guna duit sendiri tau.bangga2.hehe

No. 4: Last song that you listen?
of course lagu yang menempek kat blog saya - GIO [BILA CINTA]

No. 5: Others things that you are doing right now?
bermukabuku dan berblogging.tak lupa juga formspring saya.*sigh

No. 6: Other than your name what is other name that you people use to call you?
err.pecah-pecahkan dari nama penuh saya.nak kena list juga ke?


No. 7: Tag five person

1. @};- syafi
2. @};- miyoi
3. @};- atim
4. @};- zul
5. @};- paah


Who is no. 1 for you ?
teman tidur saya time matrik dulu.kan p kan?hehe.

Say something for person no.5
paah,jaga faqeh leklok~hehe.penat tau usaha i.


no.3 is in relationship with ?
err..jap,nak pegi tanya dia.kalau dulu.yes,saya tahu.tapi sekarang.ntah.jap tau.nak pergi kelantan tanya.*nakal sungguh.[jangan marah ye ateng?hehe]

How about no.2 ?
erm.kawan sekolah saya.pendiam.*kot lah kan.n sorry to say miyoi.tapi ko memang muka cam apek.haha

The fact about 5 people that you tag..

1) syafi ekh? erm.tinggi,kurus,buah hati enchek naqiuddin*haha.termention pulak.sori,sengaja p.seorang kawan yang superb.
2) miyoi ye.erm.tak kenal sangat dia.saya kan pendiam.ececece.tapi dia baik kot.kalau nak tahu.sila kawan dengan dia.oke?

3) hatim@ateng pulak.budak matrik dulu.err..ada rupa,kenal dia sebab seseorang.pernah cakap pon time pergi sekolah balik dengan seseorang tulah.
4) zul.erm.baik.nothing much to say.and suka baca apa yang dia tulis dekat blog.sangat lah straight forward lah.saya pon tak mampu nak sestraight itu
5) paah?haha.too much too say about this kecik girl.but she's one of my superb friend i ever had.kan nyah kan?i puji u tahu?



oke.saya dah jawab tau aton.

notakakisayayangcomel : saya rindu time mikim kat PD dulu.huhu~

1 comment:

atOn said...

(^_--)v okeh my dear..
hehehe...

notatangansaya : saya rindu juge MiKiM itu..huwaaaaaa~